TRANS

Verbouwing loods en nieuwbouw kantoor Eurabo

Tuin-loods

Langs een drukke havenweg wordt een bestaande loods over drie traveeën ontdaan van zijn dakbedekking. In het havengebied ontstaat ruimte voor een tuin! Hier komt de nieuwe ingang, doorheen de tuin. De tuin wordt gekadreerd als rustpunt voor de nieuwe kantoren die erop uitkijken. Een compact, met hout bekleed volume met drie bouwlagen wordt in de loods geschoven. Er ontstaat nu ook een blik in de loods. Als complement van de rustige tuin overheerst daar de bedrijvigheid.

Tuin en bedrijfshal vormen de achtergrond voor de toonzaal en de instructieruimte. Het bedrijf geeft daarmee de zorg en aandacht voor de leefomgeving en het duurzaam gebruiken en herbruiken van materialen mee aan haar bezoekers en klanten.

 

architectuur stedenbouw